بهار 94 - فروشگاه اینترنتی جهان کالا
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

بازیکنان تیم والیبال ایران با ارایه یک نمایش تحسین برانگیز با حمایت هواداران پرشور آمریکا را در سه دست متوالی شکست دادند.










































تاریخ : جمعه 94/3/29 | 11:55 عصر | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر
دهکده المپیک تابستانی ریودوژانیروی برزیل که میزبان المپیک 2016 میلادی است ، در یک مکان ویژه و با مدرن ترین امکانات تاسیساتی و معماری در حال ساخت است.
عکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیکعکس/شاهکار معماران برزیلی برای المپیک
منبع: مشرق

 



تاریخ : جمعه 94/3/29 | 4:31 صبح | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر

مسیر اصلی همین است ،

جهاد اکبر

خداوندا یاری فرما که برویم و  فکر کنیم ، برای رسیدن به جهاد اکبر چه برنامه ای داریم

اگر چه ظا هرا برای رسیدن  به همه چیز برنامه مدون و دقیق داریم .  اما تو یاری فرما برای رسیدن به وجود نازنینت هم برنامه داشته باشیم .

برنامه ای برای جهاد اکبر

که ما را به تو برساند .

خدایا خودت ما را یاری فرما که در سمت تو  و در مسیر تو و در راه رضایت تو باشیم .

کمک کن به ما و هر آنکه که اندک امیدی به بازگشتش به مسیر توست تا در راه رسیدن به تو قدم برداریم .

ماه رمضان  ، ماه خود سازی نزدیک است ،

یاری فرما تا به واسطه به خود آمدن ، به تو نیز برسیم .

آمین یا رب العالمین

 

 

ضیافت.



تاریخ : سه شنبه 94/3/19 | 8:39 صبح | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر



تاریخ : دوشنبه 94/3/11 | 10:44 عصر | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر
حتما تاحالا نام بازی محبوب Angry Birds یا پرندگان خشمگین را شنیده اید یا حتی آندسته از دوستانی که طرفدار بازی های کامپیوتری هستند از این بازی مهیج لذت کافی برده اند. بطور کلی دیگر کمتر کاربر و گیمری پیدا می‌شود که نسخه‌ای از این بازی را بر روی تلفن همراه و یا بر روی رایانه خود نصب و لذت آنرا تجربه نکرده باشد. بازی مخصوص گوشی هایی با سیستم عامل آندروید که به سرعت مورد توجه قرار گرفت و بعد از انتشارش به صورت جهانی فراگیر شد به طوری که سازنده آن این بازی را برای سایر سیستم عامل ها هم عرضه کرد و کار به جایی رسید که این بازی راه خود را به کنسول های بازی هم پیدا کرد و در نهایت نسخه مخصوص لپ تاپ ها و کامپیوتر های شخصی آن هم عرضه شد. پرندگان خشمگین یک بازی مهیج و سرگرم کننده با گرافیک بالاست که گروهی از پرندگان جورو واجور ستارگان آن هستند. پرندگانی که برای نابود کردن خانه ی خوک های سارق تلاش می کنند.
شما در بازی Angry Birds دارای چند نوع پرنده خواهید بود اما بد نیست بدانید قهرمانان این بازی با الهام از برخی نژادهای پرندگان واقعی طراحی شده اند.
پرنده قرمز : دسته اول پرنده ها که به رنگ قرمز بوده و در حقیقت نماد بازی پرندگان خشمگین نیز است فقط به صورت مستقیم حرکت می‌کند و البته بعدها برادر بزرگترش هم به جمع او اضافه می‌شود که به مراتب ویرانگر‌تر است.
 

پرنده زرد: این پرنده نیز همانند پرنده قرمز می باشد با این تفاوت که با اشاره شما سرعت خود را بیشتر کرده و در نتیجه خسارت بیشتر نسبت به پرنده قرمز وارد می‌کند و بسیار مناسب برای ساختمان‌های چوبی است.
 
 
پرنده آبی: این پرنده که کوچک‌ترین پرنده در میان هم نوعان خود است در هنگام پرتاب، با اشاره انگشت شما به 3 قطعه تقسیم شده و در نتیجه خسارت بیشتری وارد می‌کند.
 
 
پرنده سفید: این پرنده به وسیله تخم خود باعث صدمه دیدن عمارت خوک‌ها می‌شود و به محض اشاره شما تخم خود را رها می‌کند و بهتر است این پرنده در ارتفاع پایین عملیات خود را انجام دهد تا خود پرنده نیز مفیدتر باشد.

 
 

پرنده بومرنگی: این پرنده را که در ادامه بازی شما باید آنرا از قفس آزاد کنید تا به لشگریان شما بپیوندند دارای حرکت بوم رنگی است به این صورت که با اشاره شما به صورت بوم رنگ حرکت بازگشتی داشته و به بسوی شما بازمیگردد و به درد مکانهای می خورد که تخریب آن به صورت مستقیم ممکن نباشد.

 
 

پرنده سیاه: که می‌توان آن را خطرناک‌ترین پرنده دانست مانند بمب هیدروژنی عمل کرده و شما باید آنرا مانند بمب بر روی عمارت خوک‌ها پرتاب کنید که بعد از چند ثانیه منفجر می‌شود که باعث تخریب کلی خواهد شد.
 
 داستان بازی :
داستان بازی در نوع خود بسیار جالب است. شما در نقش پرندگانی ظاهر می‌شوید که تخم مرغهای شما توسط چند خوک بدطینیت دزدیده شده و شما نیز با تمامی بستگان خود که شامل انواع پرنده می‌شود برای آزاد کردن تخم مرغهای خود و از بین بردن این حیوانات بد جنس به آنها حمله می‌کنید.
دشمنان این پرندگان که همان خوکها باشند هر چقدر که دارای تجهیزات جانبی همانند کلاه خود باشند شما باید دفعات بیشتری به آنها آسیب وارد کنید تا از بین بروند و معمولا در آخر هر فصل شما باید خوکی با تاجی بر سر را از بین ببرید که بسیار مشکل خواهد بود.
هر چقدر که شما بتوانید با تعداد کمتری پرتاب، خوک‌ها را از بین ببرید دارای امتیاز بالاتر و در نتیجه ستاره‌های بیشتری خواهید شد. برای این کار، شما باید با استفاده از منجنیق، پرندگان خود را به سوی ساختمان‌های نامتعادل خوک ها پرتاب کنید تا بتوانید تخم مرغهای دزدیده شده خود را پس بگیرید. البته در این میان نباید نقش تخم‌مرغ‌های طلایی را از یاد ببرید. در بازی یک سری تخم مرغ طلایی هم مخفی شده است که شما با یافتن آنان دارای امتیاز بالاتر و اچیومنتهای بیشتری خواهید بود.
 
چند نکته درباره بازی انگری بردز که نمی دانستید

 
- بازی Angry Birds برای نخستین بار در سال 2009 توسط شرکت Rovio تولید و توسط شرکت چیلینگو به بازار عرضه شد.
- در اواخر سال 2010 ، شرکت Rovio خود به صورت مستقل تولید و توزیع بازی را بر عهده گرفته است.
- تیم سازنده پرندگان خشمگین از 4 نفر تشکیل شده است و ساخت و ارائه اولین نسخه آن به کمپانی توزیع کننده در حدود 8 ماه به طول انجامید.
- هزینه ساخت این بازی در حدود 70 هزار یورو برآورد شده است.
- از معروفترین طرفداران بازی پرندگان خشمگین می‌توان به دیوید کامرون نخست وزیر انگلستان، پل گاسکوئین، کیلی مینگو و جان هام اشاره کرد.
- تاکنون از این بازی هفت میلیون نسخه فقط در پلاتفرم آیفون به فروش رسیده است.
- بازی Angry Birds ویژه شبکه های اجتماعی گوگل پلاس و فیس بوک در امسال ارائه شده و ارائه خواهد شد.
- شرکت توسعه دهنده این بازی به نام Rovio Mobile تاکنون در حدود 50 بازی تولید کرده است که بدون شک پرندگان خشمگین موفقترین آنان به حساب می‌آید.
- نسخه آزمایشی بازی پرندگان خشمگین برای پلاتفرم آندروید در عرض 3 هفته بیش از یک میلیون بار بارگذاری شد.
- در حدود 20 نوع اسباب بازی مختلف از پرندگان خشمگین در سال 2011 عرضه شده است.
- از پیتر وسترباکا سخنگوی رسمی شرکت Rovio Mobile با لقب "تخم مرغ خوار" یاد می‌شود.
- این بازی مخالفانی نیز دارد که با عنوان Rovio Killer فعالیت می‌کنند و جالب است بدانید تعدادی از آنان آزمایش کنندگان بازی‌های این شرکت هستند.


تاریخ : دوشنبه 94/3/11 | 7:51 صبح | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر

مرتضی یاسری‌نیا- دبیر تحریریه ایفکا

درباره بزرگ‌ترین مربی تاریخ معاصر فوتبال هرآنچه باید، گفته شده و حالا در دومین سال جدایی پدر منچستریونایتد از فرزندانش، هنوز بوی او، دلچسب‌ترین رایحه است؛ نه چوب “فن‌خال” و انعطاف بیش از حد “مویس”.

 

 

یک- شاید برای ما کمی عجیب باشد اما آن‌ور آبی‌ها، اصطلاحی به نام «استراحت فعال» دارند و به آن پایبند هستند. به این معنا که ضرورتی ندارد صرفا با حضور فیزیکی قدرت خود را به رخ بکشید. می‌توانید مدتی دور از فضای قبلی بمانید و در عوض خلا ایجاد شده را با مطالعه بیشتر، یافتن راهکار برای رسیدن به دیدگاهی بهتر در زمینه خاص خودتان و... را پر کنید؛ کاری که “سرالکس” در دو سال اخیر انجام داد. او در سمت مدیر افتخاری پرافتخار‌ترین تیم انگلیس، هنوز آنالیزهای دسته اول را می‌کند و هر چند “فن‌خال” دیکتاتورماب حتی به او هم اجازه وررود به عرصه فنی را نمی‌دهد اما فرگی ضمن حفظ رعایت فاصله با کادرفنی، به لطف رهنمودهای تاکتیکی خاص، حضور خود در دوران «استراحت فعال» را به رخ می‌کشد!

 

 

 

دو- سرمربی اسکاتلندی در این دو سال و بخصوص روزهای مربیگری فن‌خال، هرگز سعی نکرده نظرات خود را در قالب چیزی فرا‌تر از توصیه ارائه کند. او به عنوان یک حرفه‌ای می‌داند آرامش برای یک مربی تاکتیک‌گرا از هر موضوعی مهم‌تر است و چون خودش دخالت در امور فنی را نمی‌پذیرفت، حالا حتی یک کلمه دستوری یا انتقادی هم در مواجهه با فن‌خال ارائه نمی‌کند تا مبادا شیوه ترسیم شده از سوی مرد هلندی (درست یا غلط بودن شیوه، مبحثی جداگانه می‌طلبد) در ذهن بازیکنان، بار منفی به وجود بیاورد.

 

 

 

سه- فرگوسن در دو سال اخیر، هیچ‌گاه به تیمش طعنه نزده و بیشتر مواقع مانند یک هوادار در جایگاه ویژه به حمایت از تیمش پرداخته است. حس تعلق داشتن به تیم، حال او را بهتر کرده و از طرفی برای بازیکنان وسواس فکری مثبتی در پی داشته است؛ اینکه معمار طلایی‌ترین روزهای تاریخ منچستریونایتد، آنجا روی سکوهاست پس هنوز مانیفست فکری فرگی هم در باشگاه وجود دارد.

 

 

 

چهار- «برای آن‌هایی که فکر می‌کنند در اولدترافورد کار راحتی در پیش دارند، جایی وجود ندارد.» “فرگوسن” در تمام روزهای دو سال اخیر که صرف بازنشستگی‌اش شده، ترجمه این جمله چند سال پیش خودش در اولدترافورد بوده است. کتاب به بازار داده، همایش‌های مختف مربیگری را تجربه کرده، احتمالا کتاب‌هایی با لهجه گووانی خوانده، مدام به ورزشگاه رفته، روی سکو‌ها به آنالیز بازی منچستریونایتد پرداخته و البته بازهم سحرخیز بوده؛ هر چند نه به آن اندازه که کتی، همسرش او را ساعت 6 صبح از خانه بیرون بیندازد! فقط به اندازه یک استراحت فعال برای یک حامی بزرگ و مردی که دست از تلاش کشیدنش، فعلا غیر ممکن است!

 



تاریخ : سه شنبه 94/3/5 | 3:15 عصر | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر
(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی
جاده کمربندی جنب پادگان دژ. عکاس: امیر علی جوادیان

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

محدوده فیلیه؛ ایجاد موانع توسط نیروهای دشمن برای جلوگیری از هلی برد رزمندگان ایران. عکاس: ناشناس

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

بیمارستان ولی عصر. عکاس: اسعد نقشبندی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

خرمشهر. عکاس: بهمن جلالی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

خرمشهر. عکاس: علیقلی ضیایی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

خرمشهر. عکاس: مسعود زنده روح کرمانی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

خیابان چهل متری، مسجد جامع. عکاس: مهدی جمشیدی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

انتهای نهر فیلیه. عکاس: علیقلی ضیایی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

کوی طالقانی، مقر بهداری ارتش عراق. عکاس: محمود گل محمدی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

فلکه شهدا، خیابان چهل متری. عکاس: ناشناس

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

مسجد جامع. عکاس: کاظم اخوان

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

خرمشهر پس از آزادی. عکاس: جاسم غضبانپور

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

ورودی خرمشهر، عکاس: یعقوب راهواره

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

پلیس راه سابق(دیزل آباد) عکاس: شهید داریوش گودرزی نیا

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

محوطه بندر. عکاس: امیر علی جوادیان

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

فیلیه. عکاس: شهید داریوش گودرزی نیا

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

انتقال اسرای عراقی از رود کارون، منطقه انرژی اتمی. عکاس: فاطمه نواب صفوی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

انتقال اسرای عراقی، محوطه بندر. عکاس: شهید گودرزی نیا

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

تهران میدان امام خمینی(ره). عکاس: مرتضی دهداری

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

میدان امام خمینی در تهران پس از اعلام آزادی خرمشهر. عکاس: علی فریدونی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

میدان فردوسی تهران پس از اعلام خبر آزادی خرمشهر. عکاس: عزیز الله نعیمی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

کوت شیخ، اطراف هتل رودکنار. عکاس: رضا محمدی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

بیمارستان ولی عصر. عکاس: اسعد نقشبندی

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

مسجد جامع پس از آزادی. عکاس: امیرعلی جوادیان

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی

شهید صیادشیرازی در مناطق آزادشده اطراف پل قدیمی شهر. عکاس: اسماعیل داوری

(تصاویر) خرمشهر پس از آزادی



تاریخ : دوشنبه 94/3/4 | 9:26 صبح | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر

مدتی پس از اشغال خرمشهر، رکود محسوسی بر جبهه ها حاکم گردید. تا اینکه در تاریخ 1359/10/15 اولین عملیات با نام "نصر" برای آزادسازی این شهر انجام شد که مرحله اول آن موفقیت های بسیاری داشت، لیکن چون برای حفظ دست آوردها و ادامه عملیات تدابیر سنجیده ای منظور نشده بود، مراحل بعدی آن اجرا نشد و نیروهای عمل کننده به مواضع قبلی خود بازگشتند.
در تاریخ 1359/10/20 نیز عملیات دیگری با نام "توکل" در شمال آبادان انجام شد تا با عقب راندن نیروهای دشمن از شرق کارون و تعقیب آنها در غرب این رودخانه تا نوار مرزی، هم آبادان از حصر درآید، هم خرمشهر آزاد شود. در این عملیات نیز اگر چه نیروهای خودی در یکی از محورها موفق شدند، اما الحاق نشدن یگان ها با یکدیگر و نیز پیش بینی نکردن تدابیر پدافندی، سبب عقب نشینی نیروها گردید. سرانجام پس از تغییر و تحول در فرماندهی کل قوای مسلح - که موجب تحول در مدیریت جنگ شد - سلسله طرح هایی برای آزادسازی مناطق اشغالی در دستور کار فرماندهان نظامی قرار گرفت که 3 طرح آن برای شکست حصرآبادان، آزادسازی بستان، آزادسازی منطقه غرب شوش و دزفول در قالب 3 عملیات ثامن الائمه (ع)، طریق القدس و فتح المبین با موفقیت اجرا شد.
منطقه عمومی غرب کارون - از جمله خرمشهر - آخرین منطقه مهمی بود که همچنان در اشغال عراق بود. بنابراین، از یک سو فرماندهان نظامی ایران برای اجرای عملیات در این منطقه اشتراک نظر داشتند، از سوی دیگر عراق نیز که طراحی عملیات برای آزادسازی خرمشهر را پس از عملیات فتح المبین حتمی می دانست، با در نظر گرفتن اهمیت این شهر و تاثیر آن در روحیه ارتش خود و خلل ناپذیر نشان دادن اراده فرماندهی نظامی و نیز جایگاه آن در دفاع از بصره، به ضرورت حفظ این منطقه معتقد بود.

آغاز عملیات بیت المقدس

در حالی که قوای عراق در منطقه عمومی خرمشهر تقویت می شد، عملیات بیت المقدس در ساعت 00:55 بامداد 1361/2/10 با قرائت رمز مبارک یا علی ابن ابیطالب (ع) برای آزادسازی خرمشهر آغاز شد. نیروهای رزمنده - که از ساعت ها قبل در انتظار فرمان حمله بودند - در تمام محورهای عملیات به دشمن حمله ور شدند. در محور قرارگاه قدس، هوشیاری دشمن و وجود استحکامات متعدد، موجب شد نیروها تنها قسمتی از منطقه جنوب رودخانه کرخه کور را به عنوان سرپل تصرف کنند. در محور قرارگاه فتح، یگان ها پس از عبور از کارون خود را به جاده اهواز - خرمشهر رساندند و به ایجاد استحکامات و جلوگیری از نقل و انتقال و تحرک دشمن در این جاده پرداختند. نیروهای قرارگاه نصر نیز اگر چه پیشروی کردند، اما نتوانستند با نیروهای قرارگاه فتح الحاق کنند. دشمن با درک محورهای عملیات قوای ایران و اهداف آنان، پس از سازمان دهی نیروهایش، پاتک کرد. اولین پاتک سنگین دشمن در محور قرارگاه قدس و از جنوب رودخانه کرخه کور شروع شد که پس از ساعت ها درگیری، این پاتک خنثی گردید. در محور قرارگاه فتح نیز در حالی که نیروها در حاشیه جاده مستقر بودند، دشمن از عدم الحاق بین دو قرارگاه فتح و نصر استفاده کرد و با رخنه در شکاف میان قرارگاه ها، فشار شدیدی بر نیروهای ایران وارد آورد.
دشمن نیروهایش را در غرب جاده اهواز - خرمشهر و در نزدیکی مرز و حوالی شلمچه سازمان داده و می کوشید نیروهای ایران را از پشت جاده عقب براند. این جاده تنها موضعی بود که رزمندگان می توانستند با استقرار در پشت آن، با پاتک های دشمن مقابله کنند.

پاتک دشمن برای تصرف جاده شروع شد؛ نبردی سخت درگرفت. رزمندگان اسلام به نبرد با تانک ها پرداختند. در این درگیری اگر چه تانک های عراقی توانستند قسمتی از جاده را تصرف کنند و روی آن مستقر شوند، لیکن با مقاومت رزمندگان این استقرار دوام نیاورد و دشمن با شکست این پاتک ناچار به عقب گریخت.
در پایان روز اول، وضعیت کلی عملیات به این ترتیب بود که قرارگاههای نصر و فتح، سرپلی به مساحت 800 کیلومتر مربع را تصرف کرده بودند. قرارگاه قدس نیز به غیر از دو محور، در بقیه محورها نتوانسته بود از رودخانه کرخه کور عبور کند.
ترمیم رخنه ای که به طول 10 کیلومتر روی جاده اهواز - خرمشهر وجود داشت و می توانست به الحاق کامل قرارگاه نصر با قرارگاه فتح بینجامد و همچنین تصرف اهداف مرحله اول قرارگاه قدس در دستور کار شب دوم عملیات قرار گرفت که با انحام آن، در برخی محورها رخنه های موجود ترمیم شد، لیکن تا 48 ساعت بعد همچنان برخی از رخنه ها باقی بود تا اینکه سرانجام پس از 5 روز، خط سرپل از کیلومتر 68 تا کیلومتر 103 تثبیت و کلیه رخنه ها ترمیم شد.
مرحله دوم عملیات ( استقرار در شمال خرمشهر)
در این مرحله از عملیات مقرر گردید که قرارگاه های فتح و نصر از جاده اهواز - خرمشهر به سمت نوار مرزی پیشروی کنند و قرارگاه قدس نیز به صورت محدود برای تصرف نقطه ای به عنوان سرپل در جنوب رودخانه کرخه کور و درگیر کردن لشکرهای 5 و 6 عراق در آن منطقه اقدام کند، سپس آن نقطه را گسترش دهد. عملیات در ساعت 22:30 روز 1361/2/16 آغاز شد.
نیروهای قرارگاه فتح، در همان ساعات اولیه به جاده مرزی رسیدند. یگان های قرارگاه نصر نیز با اندکی تاخیر و تحمل فشارهای شدید دشمن، به مرز رسیدند و با قرارگاه فتح الحاق کردند.
اگر چه دشمن با اجرای پاتکی شدید و سنگین توانست 6 کیلومتر از مواضع از دست داده را باز پس گیرد، لیکن با مشاهده مسیر پیشروی نیروهای ایران به طرف مرز، لشکرهای 5 و 6 را به عقب کشاند تا ضمن جلوگیری از محاصره و انهدام آنها، خطوط پدافندی بصره و خرمشهر را هر چه بیش تر تقویت کند. در پی این عقب نشینی - که از ساعات اولیه روز 1361/2/18 آغاز شد - نیروهای قرارگاه قدس ضمن تعقیب نیروهای دشمن، تعدادی از آنها را که از قافله عقب مانده بودند، به اسارت خود درآورند و در نتیجه، جاده اهواز - خرمشهر (تا انتهای جنوب منطقه ای که قرارگاه نصر به عنوان سرپل تصرف کرده بود) و نیز مناطقی همچون جفیر، پادگان حمید و هویزه آزاد شدند.

مرحله سوم عملیات (در آستانه ورود به خرمشهر)

با پیدایش اوضاع جدید و آگاهی از آشفتگی دشمن، تصمیم گرفته شد با وجود خستگی مفرط رزمندگان - که بر اثر چند مرحله پیشروی توام با نبردهای شدید شبانه روزی با دشمن ایجاد شده بود - در اجرای مرحله سوم عملیات تعجیل شود. در این مرحله از عملیات مقرر شد قرارگاه فتح در عمق 6 کیلومتری نوار مرزی نیروهای دشمن را منهدم کند؛ قرارگاه نصر نیز ضمن پاک سازی منطقه حد فاصل جاده خرمشهر - اهواز تا نهر عرایض از وجود دشمن، در منطقه شلمچه پیشروی کند؛ قرارگاه قدس هم ماموریت یافت در منطقه کوشک، طلاییه، دشمن را تا پشت مرز عقب براند. عملیات در ساعت 22 روز 1361/2/19 آغاز شد و هر چند تلفات و خسارات سنگین بر دشمن وارد آمد، لیکن هوشیاری و تمرکز نیروهای عراقی در خطوط پدافندی موجب شد رزمندگان اسلام نتوانند به اهداف تعیین شده در این مرحله از عملیات دست یابند.
مرحله چهارم عملیات (آزادسازی خرمشهر)
پس از مرحله سوم عملیات بی درنگ فرصت لازم در اختیار یگان ها قرار گرفت تا به بازسازی و تجدید سازمان نیروهای خود بپردازد. در این میان قرارگاه فجر نیز با سه تیپ پیاده وارد منطقه شد. سپس در جلسات متعددی عملیات مرحله چهارم به این شکل طراحی شد که قرارگاه نصر با حرکت در امتداد مرز به سمت جنوب، ضمن بستن جاده شلمچه، خود را در محور نهر خین به اروند رود برساند؛ قرارگاه فجر در جناح میانی و در امتداد نهر عرایض به سمت اروند رود پیشروی کند؛ قرارگاه فتح نیز در امتداد جاده اهواز - خرمشهر و برای آزادسازی خرمشهر وارد عمل شود.
عملیات در این مرحله از ساعت 22:30 روز 1361/3/1 آغاز شد. قرارگاه نصر در امتداد مرز پیشروی کرد و موفق شد جاده شلمچه را مسدود کند. قرارگاه فجر نیز توانست ضمن تامین پل نو، نیروهایش را به اروند رود برساند. اما قرارگاه فتح به دلیل حساسیت و هوشیاری دشمن نتوانست به اهداف مورد نظر دست یابد و با روشن شدن آسمان، در منطقه پلیس راه جاده خرمشهر - اهواز متوقف شد. به این ترتیب، محاصره خرمشهر کامل شد، اما نیروهای دشمن همچنان در داخل شهر مقاومت می کردند. دشمن برای خارج کردن نیروهایش از محاصره در محدوده پل نو و نهر عرایض از سمت غرب (شلمچه) و شرق (خرمشهر) چندین بار پاتک کرد؛ لیکن با مقاومت یگان های ایرانی مستقر در منطقه مزبور، این پاتک ها به شکست انجامید. سپس دشمن نیروهای خود را از شمال شرقی خرمشهر به درون شهر آورد تا توان خود را برای حفظ اشغال خرمشهر تقویت کند.
صبح روز 1361/3/3 حلقه محاصره خرمشهر تنگ تر شد و انبوه نیروهای دشمن که 2 روز محاصره در هوایی گرم طاقت شان را به سر آورده بود. مقاومت را بی تاثیر دانستند و با خروج از مواضع خود در تمام شهر، در چند ستون طولانی و کنار هم به سوی پلیس راه آمدند و در حالی که تکبیر می گفتند و شعار الموت لصدام و دخیل الخمینی سر می دادند، خود را تسلیم کردند.
به این ترتیب، خرمشهر که پس از 34 روز مقاومت در برابر دشمن در تاریخ 1359/8/4 اشغال شده بود. بعد از 575 روز و طی 25 روز عملیات در ساعت 11 صبح روز 1361/3/3 آزاد شد. همچنین، در این عملیات - که به آزادسازی 5038 کیلومتر مربع از اراضی اشغال شده انجامید - هویزه، پادگان حمید و جاده اهواز - خرمشهر نیز آزاد شد و در اختیار رزمندگان جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.



تاریخ : دوشنبه 94/3/4 | 9:21 صبح | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر

 

بزرگ بودن آسان نیست و بزرگ ماندن سخت‌تر. محبوب بودن یک شب به دست نمی‌آید و محبوب ماندن هم بی‌دلیل حاصل نمی‌شود. محبوب ماندن را باید در نام او خلاصه کرد. باید تعبیری از نام ناصر حجازی هم دانست.

چه غمی دارد نبودنت ناصر حجازی
بزرگ بودن آسان نیست و بزرگ ماندن سخت‌تر. محبوب بودن یک شب به دست نمی‌آید و محبوب ماندن هم بی‌دلیل حاصل نمی‌شود. محبوب ماندن را باید در نام او خلاصه کرد. باید تعبیری از نام ناصر حجازی هم دانست.


در فوتبال ایران به جرأت می‌توان گفت کم‌تر کسی به محبوبیت او دست پیدا کرده است. برای این ادعا دلیل همین بس که ناصر حجازی حتی بعد از مرگش بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود.


4 سال از پروازش می‌گذرد، اما هنوز نام او زمزمه لب‌ها است و در یادها نمی‌توان او را پاک کرد. انگار جای مهر او در قلب‌ها محکم‌تر می‌شود.


ناصر حجازی باز هم محبوب است و برای این محبوبیت همین دلیل بس که او محبوب هر قشری است. برای دوست داشتن او میان آبی و قرمز خط قرمزی وجود ندارد.


او را دوست دارند، محبوبش می‌نامند و تکرار نشدنی. ناصر حجازی یکی بود که دیگر تکرار نمی‌شود. یکی ماند که نظیر او دیگر در فوتبال ایران پدید نمی‌آید. بهانه برای محبوبیت حجازی بزرگ فقط فوتبال نیست، فقط دوران درخشش او در دروازه‌بانی و ستاره قرن ایران در دروازه‌بانی نیست.


باز هم بهانه برای دوست داشتن این مرد روزهای پر افتخارش در مربیگری استقلال نیست، همان نایب قهرمانی در آسیا هم نیست. بهانه برای دوست داشتن ناصر حجازی همین است که او مرد بود و تمام.


صداقت داشت و پاکی را در فوتبال معنا کرد.


ناصر حجازی یکی بود که حتماً فوتبال ایران تا سال‌های سال حسرت نبودش را می‌خورد. حسرت ظلمی که در فوتبال ایران به او شد، حسرت میدان ندادن‌ها و از یاد بردن‌های مردی که می‌توانست به فوتبال ایران کمک کند.

افسوس از دست دادن مردی که دیگر یکی مثل او را نخواهیم دید و نخواهیم داشت.


حجازی رفت و چه تلخ بود رفتن زود هنگامش، چه دردآور بود شکستن گلبرگ مغروری که هیچ‌وقت از بی‌آبی پی شبنم نگشت. تلخ بود، تلخ وقتی عقاب در قفس بود و کلاغ‌ها بالای سرش قار قار می‌کردند.


تلخ بود در قفس بودن عقابی که دوست داشت بال‌هایش را برای پرواز باز کند، اما کلاغ‌های شهر، قار قارشان و سیاهی درد آورشان سوزی بود بر دل عقاب.



4 سال گذشت و هنوز ناصر حجازی محبوب است و شگفت اینکه این محبوبیت بعد از مرگش بیشتر و بیشتر هم می‌شود. ناصر از یاد‌ها که نمی‌رود هیچ، وسعت بیشتری به دل‌ها پیدا می‌کند.


ناصر حجازی همان یک فوتبال ایران، یک محبوبیت این دنیای آبی استقلال هم شد. یکی که تا همیشه یک قلب‌ها است. حجازی محبوب ماند چون دلش تا همیشه با استقلال بود، چون اگر بد هم دید، اگر برایش بد ساختند و بد کردند او بد کسی را نخواست.


در روزهایی که می‌توانست به اوج برود به زمین زدندش، در روزهایی که استقلال آرمانی‌اش را می‌خواست بسازد، باید می‌رفت، اما با همه این‌ها فقط خوب استقلال را گفت و دعایش همین سربلندی استقلال بود و بس. فقط استقلالی باقی ماند و به هوای برد‌هایش بالش را باز کرد.


صداقت، صراحت بیان، شفافیت سخن و از همه مهم‌تر یک رویه بودن نه دو رویه و چند رویه بودن ناصر حجازی را در دل همه مردم ایران قرار داد. در دل همه آن‌هایی که اهل فوتبال نبودند، اما ناصر حجازی را دوست داشتند.


در قلب همه آن‌هایی که به واسطه انسانیت و شخصیت نیک او شیفته ناصر شدند تا 2 خرداد که از این پرواز 4 سال می‌گذرد، ناصر هنوز برای‌شان زنده باشد.


ایستاده، محکم و با همان وقار و بزرگی همیشگی‌اش. می‌گویند:


پهلوانان نمی‌میرند ما می‌نویسیم حجازی هیچ‌وقت نمرد. او تا همیشه زنده است. یادش، حرف‌هایش و افتخاراتش…

 

 



تاریخ : جمعه 94/3/1 | 7:31 صبح | نویسنده : فروشگاه اینترنتی جهان کالا | نظر
مطالب قدیمی تر